Logo2

Verkeerstheorie bij Autorijschool Irma van den Berg

Sneltraining
Sinds het nieuwe CBR theorie-examensysteem is het examen veel moeilijker geworden en zakken er velen. Daarom start er elke kwartaal een ingekorte training verkeerstheorie rijbewijs B.
Dat gebeurt met supermoderne verkeersleermiddelen in groepjes van maximaal acht in drie avonden van 19.00 tot 22.00 uur. Daarna volgt het theorie-examen. De theorie vindt plaats in de lesruimte op Reigerskamp in Maarssen.

Verband theorie en praktijk
Een theorietraining spaart tijd omdat er ook verbanden worden gelegd tussen de theorie en de praktijk waardoor je die kennis gelijk leert toepassen. Zo begrijp je het beter en blijft het hangen. Alleen al daarom is een theorietraining nuttig.

Stilstaan kost lestijd
Hoewel je thuis met internettheorie ook kan leren zakken er desondanks toch nog velen. Tijdens de rijles moet ik vaak stilstaan om de verkeersrregels uit te leggen. Zonde van de kostbare lestijd. Reken maar eens uit wat tien minuten stilstaan kost.

Bijvangst
De theoriepresentaties worden met de supergeavanceerde Masterdrive gegeven en je kunt desgewenst je eigen smartphone gebruiken als antwoordkastje (of op onze tablet).
Bij de theorietraining krijg je ook veel achtergrondinformatie en dat levert in de praktijkles direct meer verkeersinzicht op. Natuurlijk kosten de theorielessen geld maar dat verdien je gelijk weer terug. De bijvangst is immers dat je minder rijlessen nodig hebt, meer zelfvertrouwen krijgt en sneller slaagt voor het theorie- en het rijexamen.

Ouders gratis
Ouders of verzorgers van 16-jarigen die bij ons een basispakket kopen krijgen een gratis update verkeerstheorie en milieubewust rijden. Ik vertel ze hoe ze 50 tot 100 kilometer meer brandstof uit hun tank kunnen halen en bovendien hoe ze jullie nog beter kunnen coachen. Jullie zijn immers opgeleid met milieubewust rijden waarbij soms versnellingen worden overgeslagen. Ouders of verzorgers niet. Die moeten dus leren wat milieubewust rijden in de praktijk inhoudt. Daarnaast krijgen ze gelijk een opfrissertje verkeerstheorie. Deze avonden starten bij voldoende belangstelling in april en oktober.

Irma van den Berg 2todrive RIS CRKBO Keurmerk Autisme Autisme en ADHD Spectrum Nederland