Logo2

De lesauto

Het belangrijkste lesinstrument is natuurlijk de lesauto, een robuuste Hyundai Tucson 1.6T 48V op, afhankelijk van het seizoen, stoere winter- of zomerbanden met lichtmetalen velgen die de stijl van de Tucson nog een extra uitstraling geven. Op het ergonomische dashboard is alles perfect geplaatst om intuïtief te gebruiken of te zien. De bovenkant van het dashboard vormt een handige display-zone op ooghoogte, terwijl de onderkant ervoor zorgt dat alles wat je wilt bedienen binnen handbereik is. Een prachtige combinatie van innovatie, comfort en wereldklasse design. Je kunt zelfs zien in welke versnelling je rijdt!

Met de opvallende Tucson maak je tijdens je rijles een statement zonder een woord te zeggen. Het in het oog springende design heeft een indrukwekkend zijprofiel, een krachtige uitstraling en een brutale voor- en achterkant. De fraai gevormde motorkap met de zeer bijzondere grille geeft de Tucson een niet te missen sportieve uitstraling. Ons materiaal is altijd nieuw, schoon, goed onderhouden, verzekerd met lesautoclausule en stoel en stuur zijn op meerdere manieren verstelbaar, dus passend voor leerlingen van 1.50 tot 2.00 meter. De ruimte tussen de instructeur/examinator en leerling is zodanig dat je elkaar niet per ongeluk kunt aanraken.

De lesauto beschikt over veel ruimte en veiligheid met o.a. ABS, airbags rondom, airconditioning, rijbaanassistentie, parkeersensoren en een achteruitrijcamera die je volledig zicht geeft bij het achteruitrijden. Zo parkeer jij eenvoudig en veilig. Daarnaast hebben we hightech bi-xenon koplampen met adaptieve bochtverlichting die de weg voor je glashelder zichtbaar maken. Gekoppeld aan de stuuruitslag zorgt het systeem voor goede verlichting, waar je ook rijdt.

Een camera in de voorruit detecteert de auto’s voor je en de grootlichtassistentie schakelt automatisch tussen groot- en dimlicht. Tijdens je rijles geeft de snelheidsbordenherkenning je alle informatie om de maximumsnelheid niet te missen.

De camera leest snelheidsaanduidingen en inhaalrestricties langs de weg die je terugziet in het navigatiescherm. Bovendien zie je voortdurend in welke versnelling je rijdt of hoe hard je ergens mag.

De AUX/USB verbinding biedt je mogelijkheden om tijdens de rijles naar je eigen muziek te luisteren of je mobiel op te laden. Verder zit er adaptieve cruisecontrol, automatisch inklapbare buitenspiegels, ruitenwissers met regensensor, automatische verlichting en rijstrookwisselingsrichtingaanwijzers zodat je daar zelf niet meer aan hoeft te denken.

Met de hellingproefassistentie wordt de hellingproef ook een makkie, omdat het systeem voorkomt dat je achteruit rolt. Bij een steile afdaling zorgt afdaalassistentie voor een rustige, gecontroleerde afdaling met een stabiele snelheid.

Kortom, je gaat rijden in een veilige en perfecte maar toch eenvoudig te bedienen lesauto waar je supersnel aan went. Hierna kun je probleemloos in elke auto rijden! Groot of klein!

Les auto Les auto Les auto Les auto
Irma van den Berg 2todrive RIS CRKBO Keurmerk Autisme Autisme en ADHD Spectrum Nederland